Magazin online Constanta

E-commerce ?

E-commerce sau comerțul electronic reprezintă vânzarea și comercializarea bunurilor și serviciilor prin intermediul tehnologiilor oferite de internet.

Realizarea unui magazin online poate fi pasul de care afacerea ta are nevoie! Fie că deții deja un magazin offline (fizic) și dorești să te extinzi, sau acum faci primii pași în antreprenoriat sau ai deja un magazin online dar nu ești mulțumit de el, noi te vom asista în alegerea celor mai bune soluții pentru tine și afacerea ta.


Beneficiile unui magazin online

Magazinele online reprezintă un model de afacere profitabilă, în special în ultima perioadă, prezentând numeroase avantaje atât pentru antreprenorii care aleg această posibilitate, dar și pentru consumatori.

Mai ales daca e vorba de produse ce nu necesită o urgență imediată, clienții preferă să caute și să comande online produsele necesare decăt să se deplaseze la cel mai apropriat magazin clasic. Acest lucru este preferat și de cei care locuiesc în mediul rural și nu au posibilitatea de a cumpăra anumite lucruri de la magazinele din localitatea respectivă.


În magazinul online pot intra și comanda persoane din toată țara sau chiar din afara țării, dacă permiți acest lucru, pe când, în cazul unui magazin clasic, el va fi vizitat cu preponderență de oamenii care locuiesc în vecinătatea sa.

Spre deosebire de un magazin tradițional, cel online nu este limitat de un orar de funcționare. Site-ul tău este la dispoziția clienților 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

Un magazin online îți permite să îți promovezi afacerea exact acelor oameni la care vrei să ajungă mesajul tău. Îți punem la dispoziție unelte prin care îți poți analiza sursele de trafic și cele de venit. Cu ajutorul acestor date, ai posibilitatea să îți cunoști foarte bine clienții și poți realiza activități promoționale cât mai targetate.

Un magazin online poate susține foarte bine activitatea unui magazin fizic sau îl poate înlocui. De regulă, se dovedește a fi foarte avantajos pentru antreprenorii la început de drum, care au nevoie să reducă cât mai mult din costuri: nu necesită închirierea unor spații costisitoare (cu grad mare de expunere), iar numărul de angajați este mai mic decât în cazul unui sediu fizic.

Ce oferim ?

Pe baza obiectivelor și cerințelor dvs. unice, putem livra soluții personalizate de e-commerce. Oferim o soluție web stabilă și sigură, cu funcții complete de comerț electronic, adaptate celor mai exigente cerințe.
Panou de administrare ușor de folosit pentru gestionarea magazinului online

Panou dedicat clienților (istoric comenzi, status comenzi, retur)

Dezvoltarea graficii necesare magazinului

Management de produse

Număr nelimitat de produse, categorii, subcategorii, atribute, filtre

Sistem de rating și review

Integrare module servicii curierat

Statistici, analize, rapoarte privind produsele, vânzările, clienții

Modalități diferite de plată: ramburs, plata cu cardul, transfer bancar

Design responsive adaptat pentru orice dispozitiv (mobil, tabletă, PC)

Conectare client folosind cont de Facebook sau Google

Finalizarea comenzii, cu sau fără înregistrare

Posibilitatea de adăugare reduceri, prețuri speciale, voucher

Experiență checkout plăcută și ușoară

Posibilitate integrare cu program de gestiune

Conexiune securizată https (SSL)

Comunicare facilă cu potențialul client

Optimizare SEOHai să începem proiectul tău

Te vom ajuta să-ți atingi obiectivele pentru a-ți dezvolta afacerea.


CERERE OFERTĂ